Sikkerhed-først-pakken

Hacking er et voksende problem for flere websites, og konsekvenserne er alvorlige for websitets drift og er tidsrøvende.
Der kommer løbende opdateringer til WordPress
(det er bare godt, da de øger sikkerheden og funktionalitet – og det er andre der laver det hårde arbejde…)
Langt de fleste hackede websites var sårbare for angreb, fordi de ikke var opdaterede.

Sikkerhed-først-pakken øger dit WordPress sites sikkerhed, uden at gå på kompromis, ved bl.a. omgående at lukke sikkerhedshuller.

(Vil du ikke risikere at omgående opdateringer, selvom chancen er lille, påvirker tilgængeligheden af dit site, læs om Drift-først-pakken.)

Hold hackere udenfor

WordPress og dine plugins og temaer bliver opdateret automatisk, så snart der udkommer opdateringer.
Dit site vil aldrig mere være out-of-date og dermed være i fare for evt angreb!

Backup

Inden hver opdatering, tages en backup af websitets filer og database med det formål, at kunne genetablere websitet derfra, så alt igen er som før denne opdatering.

Overvågning

Sejko får statusrapporter fra dit website. Ud fra disse vurderer sejKo sikkerheden af dit website. Skal der foretages noget, tager sejKo kontakt til dig.

100,- kr / site / måned

Ring og bestil

Forudsætninger

Sikkerhed-først-pakken kan kun anvendes på WordPress sites.
Selve websitet skal være hosted hos Away IT.
WordPress software som skal opdateres skal være tilgængelig via det officielle WordPress repository eller skal kunne opdateres automatisk via udbyderen.
Sejko skal vurdere websitet som egnet til denne pakke.

Hvad man konkret får installeret

Sikkerhed-først-pakken er en kombination af forskellige stykker software; nogle på serveren og nogle i form af WordPress plugins. Den kombination kan sejKo udvide eller eventuelt reducere alt efter softwarens udvikling og status.

Kompatibilitet

Netop fordi Sikkerhed-først-pakken ikke går på kompromis med sikkerheden, henter den nye opdateringer så snart at de er kommet ud. På den måde undgår man til enhver tid forældet software på sit site.
Sikkerhed først indbærer at sikkerhedshuller omgående bliver lukket, og at der ikke spildes tid på kontrol af kompatibilitet. Ved et uheldigt tilfælde kan der derfor opstå kompatibilitets issues mellem de forskellige software parter. Selvom det er sjældent, kan det ske, og i så fald er du selv ansvarlig for at opdage det. Sejko kan i så fald lave en vurdering af problemstillingen og komme med et bud på en løsning.
Dog kan sitet til enhver tid genetableres ud fra backuppen som bliver taget inden hver opdatering.