Drift-først-pakken

Hacking er et voksende problem for flere websites, og konsekvenserne er alvorlige for websitets drift og er tidsrøvende.
Der kommer løbende opdateringer til WordPress
(det er bare godt, da de øger sikkerheden og funktionalitet – og det er andre der laver det hårde arbejde…)
Langt de fleste hackede websites var sårbare for angreb, fordi de ikke var opdaterede.

Drift-først-pakken øger dit WordPress sites sikkerhed, bl.a. ved at holde opdateringer ajour. Men på en kontrolleret måde, så det ikke kan påvirke driften af hjemmesiden.

(Vil du ikke gå på kompromis med sikkerheden og få opdateringen så snart de udkommer, læs om Sikkerhed-først-pakken.)

Hold hackere udenfor

WordPress og dine plugins og temaer bliver opdateret én gang månedligt, efter at aftalte områder er testet på et klonet site.
Dit site er up-to-date og dermed sikret mod evt. angreb, og du behøver ikke at bekymre dig om sitets tilgængelighed!

Backup

Inden hver opdatering, tages en backup af websitets filer og database med det formål, at kunne genetablere websitet derfra, så alt igen er som før denne opdatering.

Overvågning

Sejko scanner dit site og modtager statusrapporter. Ud fra disse vurderer sejKo sikkerheden af dit website. Skal der foretages noget, tager sejKo kontakt til dig.

1500,- kr / site / måned

Ring og bestil

Forudsætninger

Sikkerhed-først-pakken kan kun anvendes på WordPress sites.
Selve websitet skal være hosted hos Away IT.
WordPress software som skal opdateres skal være tilgængelig via det officielle WordPress repository eller skal kunne opdateres automatisk via udbyderen.
Sejko skal vurdere websitet som egnet til denne pakke.

Hvad man konkret får installeret

Sikkerhed-først-pakken er en kombination af forskellige stykker software; nogle på serveren og nogle i form af WordPress plugins. Den kombination kan sejKo udvide eller eventuelt reducere alt efter softwarens udvikling og status.

Kompatibilitet

I modsætning til Sikkerhed-først-pakken, som henter de nye opdateringer så snart at de er kommet ud, bliver opdateringer på denne Drift-først-pakken først testet på et klonet site. På den måde undgår man at en opdatering kan give kompatibilitetsproblemer og dermed websitets tilgængelighed.
Sitet til enhver tid genetableres ud fra backuppen som bliver taget inden hver opdatering.