Our Blog

0

Nu har vores kontorfællesskab Cold Hawaii Starfish fået sig et website: star-fish.dk. Websitet viser og linker videre til Starfish-medlemmer, og fortæller kort om hvad vi alle står for og hvordan man kan blive en del af fællesskabet i kortere eller længere perioder.

Ligesom en søstjerne har kontorfællesskabet Cold Hawaii Starfish ikke et ‘centralt nervesystem’. Alle medlemmer er uafhængige men kan sammenarbejde, ligesom søstjernes arme. Det resulterer i lavere omkostninger og bredere kompetenceområde.

Denne hjemmeside trækker billeder og beskeder ind fra medlemmers Flickr og Twitter konti.

Websitet gør flittigt brug af såkaldt ’embedding fonts via CSS’. Det betyder at Starfish’ corperate skrifttype bliver brugt til overskifter og markante tekster. Ellers kan man kun bruge de faste webfonts (som alle computere understøtter).

I de gamle dage var andre skrifttyper  kun muligt ved at vise dem som billeder. Men søgemaskiner har det ikke godt med denne teknik, da de kun kan læse tekst i kildekoden.
For ikke så længe siden brugte man teknikken som sætte overskrifter om til billeder eller en flashmovie.
Men i dag slår ingenting at embedde fonts via CSS på en hjemmeside, m.h.t. selektere teksten, linjeskift osv. Teksterne er nu mere en rigtig del af siden.

(Designet af SuperSchwarz)